Groepsaccommodatie Ardennen 30 personen be519

Mooie groepsaccommodatie Ardennen 30 personen bij Malmedy

Groepsaccommodatie Ardennen 30 personen be519 ligt op een heuvel in Malmedy, 3 KM van het centrum verwijderd. Het vakantieverblijf voor groepen is mooi ingericht met een grote eetzaal, een gezellige grote woonkamer met TV, een speelruimte met biljard, tafeltennis en tafelvoetbal, 8 slaapkamers, 4 badkamers en een keuken voor zelfverzorging. Vanuit het huis heb je een mooi uitzicht op de bossen van de Ardennen. Bij het huis is een recreatieterrein met een terras. Er is een groot sportveld achter het huis. Buiten kan je gasten van de naburige kampeerboerderij tegenkomen. Je hebt het hele huis voor je groep alleen.

Mooie groepsaccommodatie Ardennen 30 personen bij MalmedyMooie groepsaccommodatie Ardennen 30 personen bij Malmedy

Het groeps-vakantieverblijf Ardennen is mooi ingericht

De woonkamer heeft luxe bankstellen, waar je gezellig bij elkaar kunt zitten. Er is TV. Er is een tweede gemeenschapsruimte in vorm van een eetzaal waar de hele groep gezamelijk kan eten of recreëren.

De keuken is ruim van opzet. Er zijn 2 keukenblokken, een gasfornuis, een oven, meerdere consumenten vaatwassers, een wasmachine, magnetrons en koffiezet apparaten. Er is voldoende servies en keuken gerei om te koken je groep.

Er zijn 8 slaapkamers in het huis. Alle slaapkamers hebben boxspring bedden, ideaal voor echtparen (bedden tegen elkaar) of seminar groepen (bedden uit elkaar). Er zijn 3 slaapkamers voor 3 personen, 4 slaapkamers voor 4 personen en een 5 persoons slaapkamer. Op de gangen zijn de badkamers en toiletten. Er zijn 5 douches en 6 toiletten.

De vakantievilla Ardennen 30 personen ligt midden in de Ardennen

De groepsaccommodatie Ardennen 30 personen is gelegen op een heuvel. Je hebt vanaf het huis en vanaf de tuin een mooi uitzicht over de omgeving. Er zijn in de omgeving talloze activiteiten. Het gezellige centrum van Malmedy ligt 3 KM van het huis verwijderd. Het is een heerlijke plaats om uit te gaan, te winkelen of gewoon even een koffie met plaatselijke cake te nuttigen. Verder is het openlucht zwembad van Malmedy zeker een bezoekje waard. De recreatieve mogelijkheden zijn bijna oneindig, van kayakken, tot wandelen en fietsen, van wandklimmen tot painball, van survival tot teambuilding. Alles is mogelijk in de Ardennen!

Je kunt ook met een grotere groep dit huis huren, tesamen met huis be520. Dan kan je met maximaal 90 personen verblijven. Als je huis be519 huurt met 30 personen en 2 nachten, bv een weekend, dan betaal je ± 18 euro per persoon per nacht, excl. energie, vuilnisafvoer, toeristenbelasting ± 1 euro per persoon per nacht en eindschoonmaakkosten 95 euro.

[simple_contact_form]

Wil je weten of dit huis nog vrij is?

Stuur een email naar:

barteljorisstraat@gmail.com

Zet ook de huiscode (staat in de header) erbij, zodat wij weten om welk huis het gaat!

Wij antwoorden bijna altijd binnen 1 werkdag. Je kunt ook even bellen naar 0612401357.